Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Használt tartályok

Ha nem akar teljesen új műanyag tartályokra áldozni, a Tartalyazonnal.hu webshop használt tartályok értékesítésével is foglalkozik. Az esővízgyűjtésre és szennyvízgyűjtésre is alkalmas használt tartályokhoz rendkívül jutányos árakon juthat hozzá. A legtöbb műanyag tartályhoz telepítési útmutatót is mellékeltünk, illetve minden használt termékünk minőségére is garanciát vállalunk.

Nézze meg az aktuális választékunkat, ha pedig kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Több tartály egyidejű megrendelése esetén egyedi díjat számolunk fel a kiszállításra.

Rendezés:

27m3-es földalatti fekvőhengeres tartály (használt)

1.714.500 Ft (1.350.000 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 03.

Javasolt felhasználási módok

- esővízgyűjtő tartály

- szennyvíztartály


Igény esetén a tartályokat szerelvényezzük!

Minőségi használt műanyag tartályok

 

Érdemes naprakésznek lennie folyton megújuló használttartály-kínálatunkkal, mert ha elég szemfüles, jelentős összegeket is megtakaríthat egy-egy műanyag tartályon. Ezek a termékek esővízgyűjtésre éppúgy alkalmasak, mint a szennyvíz kezelésére, tárolására is. Használt mivoltuk ellenére a legmagasabb minőségbeli és biztonsági kritériumoknak is megfelelnek. Igény esetén a használt tartályokat is szerelvényezzük.

Segítünk megtalálni a megfelelő termékeket

 

Kézzel kiemelhető lépésálló fedél, környezetbarát kivitel, magas fokú vegyszerállóság és kiemelkedően jó folyadékzárás, egyszerű és gyors, akár betonozás nélküli telepíthetőség, remek ár-érték arány – használt műanyag tartályainkra ezek ugyanúgy igazak, mint az új termékeinkre. Ha felveszi velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, munkatársaink szívesen segítenek megtalálni az igényeihez és a tevékenységi köréhez legjobban passzoló tartályt vagy tartályokat. De nem csak a kiválasztás folyamatában nyújtunk professzionális segítséget régi és ügyfeleinknek, hanem az esővízgyűjtő vagy szennyvíz tartályok szakszerű telepítéséről és karbantartásáról is szívesen adunk részletes tájékoztatást. Kérje ajánlatunkat, forduljon hozzánk bizalommal!