Vízóraakna

A PE műanyag vízóraaknáik kiemelkedő választást nyújtanak a vízmérők védelmére és telepítésére. Vízóraaknáink PE (polietilén) műanyagból készülnek, amely rendkívül tartós és ellenáll a korróziónak, a kémiai anyagoknak és az időjárási hatásoknak. A PE műanyag könnyű, ugyanakkor rendkívül erős anyag, amely hosszú távú megbízhatóságot biztosít.

A vízóraaknák tartozéka egy rátehető, nem zárható műanyagfedél, amely könnyű hozzáférést biztosít a mérőberendezésekhez, emellett megfelelő zárást biztosít, megakadályozva a víz és más külső elemek bejutását. A vízóraakna fedele könnyen felnyitható és lezárható, lehetővé téve a gyors karbantartást és olvasást.

A vízóraaknák egyszerűen telepíthetők, a könnyű anyagnak köszönhetően könnyen mozgathatók és elhelyezhetők a kívánt helyre. Az aknákhoz tartozékként biztosított DN25/DN32 csőátvezető gumigyűrűk biztosítják a szivárgásmentes csatlakozást és a vízzáróságot.

Termékeink nem rozsdásodnak, nem repedeznek, és nem igényelnek gyakori karbantartást vagy festést, ezáltal jelentős költségmegtakarítást eredményeznek hosszú távon.

Válassza a PE műanyag vízóraaknákat, hogy megbízható és tartós megoldást nyújtsanak a vízmérők védelmére és karbantartására. Könnyű telepítésük, tartósságuk és időtállóságuk biztosítja a hosszú élettartamot és a problémamentes működést.

Tekintse meg esővízgyűjtő tartály kínálatunkat is!

Rendezés:

DN1000 vízóraakna lépésálló fedéllel

85.979 Ft (67.700 Ft + ÁFA)
Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 07.

Postaköltség: 8.000 Ft+Áfa/db


Dabasi és balmazújvárosi telephelyen raktárról átvehető!

 

Teljes termékpalettánk - Tartalydepo.hu

Érdeklődjön!
Várható szállítás: 2023. december 07.

További termékeinkért keresse fel a TARTALYDEPO.HU webshopunkat. 

Fagyálló vízóraakna egyenesen a raktárról

Új vízbekötés létesítésénél a szolgáltató kötelezővé teszi a megfelelő vízmérőhely kialakítását. A telepített vízóraaknának magas minőségi és műszaki előírásoknak kell megfelelnie.

A vízóraaknának vízzáró kivitelben kell készülnie és fontos, hogy fagy- és vegyszerálló legyen, illetve a mérőberendezések rendszeres ellenőrzése miatt az is lényeges, hogy a vízóraakna a lehető legkönnyebben hozzáférhetővé tegye magát a vízórát is. Ezt egy profi kialakítású, könnyű, kézzel kiemelhető, lépésálló fedéllel ellátott vízóraakna teszi leginkább lehetővé.

Ha a kínálatunkról választ vízóraaknát, biztosíthatjuk róla, hogy mind a vízóra ellenőrzésre, mind pedig adott esetben annak karbantartása a lehető legegyszerűbben, fáradságmentesen fog menni.

Több vízóra egyetlen aknába

Termékünk specifikuma, hogy nem csak egy, de akár több vízóra is beköthető egyetlen aknába.
Ne késlekedjen, rendeljen vízóraaknát mielőbb állandó raktárkészletünkről! A személyes átvétel lehetőségeiről érdeklődjön a munkatársainknál!